Diner voor corporate meetingplanners

Diner voor corporate meetingplanners

Groep corporate meetingplanners sluit kennismakingstweedaagse af in Dépot Ieper

Tot ver buiten de landsgrenzen is het stadje in de Westhoek bekend voor zijn WO I-verhaal. De gewezen slagvelden, vele militaire begraafplaatsen en niet te vergeten de unieke Last Postplechtigheid trekken jaarlijks heel wat toeristen.
Ieper, de perfecte bestemming voor meetings en events.

Minder bekend is dat Ieper ook de perfecte bestemming is voor meetings en bedrijfsuitstappen. Naast het historische decor is er immers ook de groene omgeving en uitzonderlijke rust van de Westhoek. Een unicum in het steeds drukker wordende Vlaanderen. Het perfecte kader mals het op work-life balance en lifestyle entrepeneurship aankomt.

Depot Ieper

LOF VOOR HET DINER IN DÉPOT IEPER

Eind maart organiseerde Meet in Ieper dan ook een kennismakingstweedaagse voor bedrijven die geregeld meetings en events plannen. De meetingplanners mochten komen proeven van het aanbod van de regio Ieper en kennismaken met meetingruimtes, hotels en locaties voor activiteiten allerhande.
 
Uiteraard woonde de groep op de laatste dag de Last Postplechtigheid bij onder de Menenpoort, om de tweedaagse daarna in stijl af te sluiten met een diner in Dépot Ieper. ‘De deelnemers vonden deze afsluiter bijzonder aangenaam en vonden het diner meer dan in orde’, onderstreept Miguel Bouttry van Meeting in Ieper.

 


 Zelf een vergaderingseminarie of event organiseren in Dépot Ieper? Of een bedrijfsdiner? Bel ons op +32 (0)57 377 877, mail naar info@depotieper.be of neem contact op via het formulier.

Depot Ieper