Depot Ieper

In Dépot is werkelijk alles wat je ziet te koop

Liefhebbers van trendy binnenhuisdecoratie, tafelgerei, decoratieve verlichting, klein meubilair, plantjes, ... kunnen in Dépot hun hart ophalen.

Depot Ieper

Cadeaubon

Via reservatie@depotieper.be kunt u ook cadeaubonnen bestellen voor Dépot of Les Halles.

 

Vermeld zeker uw naam, gewenste bon (Dépot OF Les Halles), het bedrag en het gewenste ophaalmoment.

Betaling gebeurt bij afhaling (en liefst met de bankkaart). 

giftcard.jpeg

Surface tableware bySergio Herman

Met de Surface-collectie heeft Sergio zich laten inspireren door de ongerepte natuur van Zeeland met haar ruwe texturen en mooie onvolmaaktheden die laten zien wat echt en waar is. Van het diepe grijs van de mystieke Noordzee tot een getekende en verouderende huid; elk oppervlak is een symbool van diepte. Elk oppervlak vertelt een verhaal. Daarom was hij zo blij toen hij de kans kreeg om zijn eigen verhaal te vertellen en zijn professionele ervaring te vertalen in deze heel persoonlijke serviescollectie. Het is het product van een visie die Sergio en Serax delen: het geloof in talent en de kracht van samenwerking om creativiteit aan te wakkeren. Een sterk idee heeft immers geen betekenis wanneer het niet wordt uitgevoerd.

Depot Ieper

DK Tapasplank.jpg

dk-planken.jpg

 

dk-logo.png

 

 

pascale-naessens.jpg

Pure cookware by Pascale Naessens

Pascale Naessens twijfelt er geen seconde aan: “Werken met mooie, handige objecten in de keuken maakt je gelukkig.” Vanuit deze filosofie breidt de keramiste haar succesvolle Pure-lijn voor Serax uit met kookpotten en pannen met een onovertroffen gebruiksgemak die ook bijzonder mooi ogen op een gedekte tafel. Daarnaast lanceert ze ook een prachtige collectie houten objecten die zowel in de keuken als op tafel het ultieme gezelschap voor de kookpotten vormen.