Blog

Dries Delanote: de biologische wildfarmer achter de verse tomaatjes in dépot ieper

Recht van het veld op je vork, zo staat het op de website van Le Monde des Mille Couleurs te lezen. Wat je van deze Ieperse biologische wildfarm op je vork kunt prikken, dat zijn verse seizoensgroenten, soms vergeten groenten, kruiden uit lang en minder lang vervlogen tijden en wonderbaarlijk mooie bloemen. Bezieler: Dries Delanote, gepassioneerd door al het lekkers en goeds wat de natuur voortbrengt.

 

Lees meer

Sfeervolle verlichting voor je tuin. barbecuetje, anyone?

Heerlijk, die zwoele zomeravonden! Lekker languit relaxen in de tuin, hapje, drankje, barbecuetje aansteken, vrienden uitnodigen: the good life! Wil je het extra gezellig maken, dan kun je je terras opfleuren met wat extra sfeervolle verlichting in een decoratieve mand. Of, als je het geluk hebt zelf uitgenodigd te zijn op een avondlijk smulfestijn: kies hieronder een cadeau dat haast niet passender kan voor zo'n avond. Je cadeau kan meteen de avond zelf nog voor de nodige sfeer zorgen!

 

Lees meer

Valentijn, tournée mineral en koudekot

Dépot Ieper is altijd een schot in de roos op Valentijn.
Tournée Minerale wordt dit jaar nog gemakkelijker.
Wist je dat er op de flanken van het Heuvelland en de Monteberg plaats is voor een kleine vinocultuur?

 

Lees meer

Nieuw: crazy monday gin

Zot van gin? Goed nieuws, we hebben immers een nieuwe gin in ons aanbod: de Crazy Monday gin. Niet toevallig gedistilleerd in Pittem, waar ze jaarlijks Zotte Maandag vieren, voor hen een hoogtepunt zoals onze Kattenstoet in Ieper. Vandaar de zotskap die het logo siert.

 

Lees meer

Diner met een groep? Reserveer de bovenverdieping van dépot ieper

In Dépot Ieper zijn groepen meer dan welkom. Dat kan gewoon in het restaurant, en eerder kon je al lezen dat we openstaan voor bedrijfseventsof dat je onze garagekunt afhuren voor een borrel.

 

Lees meer

Nieuwe collecties van boltze, sergio herman en pascale naessens

Ook in 2019 kiezen we onverminderd voor kwaliteit in je interieur en keuken. De nieuwe collecties van Boltze, Sergio Herman en Pascale Naessens staan weer bol van de leuke hebbedingen die zowel functioneel als esthetisch echt top zijn.

 

Lees meer

Te huur: garage in kerstsfeer

Wist je dat onze garage kan worden afgehuurd voor recepties, een kerstdrink of een eindejaarsborrel?

 

Lees meer

Nieuwe cocktails en mocktails op de kaart vanaf december 2018

Dat jullie wel een cocktail lusten, merken we hier wel aan de bar. Dus besteden we extra aandacht aan onze cocktailkaart, met enkele nieuwkomers vanaf december 2018.

 

Lees meer

Sla je kerst- en nieuwjaarscadeautjes in bij dépot ieper

Het is weer de tijd van het jaar voor cadeautjes. Daarvoor ben je bij Dépot Ieper aan het goede adres, want in onze shop vind je die hebbedingen die net iets anders zijn en net iets meer cachet hebben. Wil je echt uitpakken onder de kerstboom met je cadeau, kom dan zeker eens in onze shop snuisteren.

 

Lees meer

Terugblik op de muzikale dinsdagen: al 20 jaar sponsor

Op 14, misschien al na middernacht op 15 augustus, schalde de laatste noot door de luidsprekers van het podium van de Muzikale Dinsdagen in Ieper.

 

Lees meer

Haal Sergio herman in huis

Dames, dit is jullie kans! Wie wil er nu niet elke dag een Sergio in de keuken? De echte natuurlijk niet, maar met de Surfacelijn van Serax haal je wel een heel klein beetje Sergio in huis.

 

Lees meer

De kokette keukencollectie van cookut

Tover in geen tijd de lekkerste pannenkoeken, slagroom, mayonaise, … op tafel

 

Lees meer

Diner voor corporate meetingplanners

Eind maart organiseerde Meet in Ieper een kennismakingstweedaagse voor bedrijven die geregeld meetings en events plannen. De meetingplanners sloten hun trip door de streek af met een diner in Dépot Ieper, tot hun algemene welbevinden.

 

Lees meer

Interview met onze runderkweker

Waarom smaakt ons lendenstuk net dat ietsje lekkerder?

Lokale runderkweker Marnick Devoogdt licht toe.

 

Lees meer

Elke laatste zondag van de maand: cultuur cocktail in dépot ieper

De knusse bovenzaal van Dépot Ieper wordt elke laatste zondag van maart tot juni de locatie voor een maandelijkse Cultuur Cocktail: woord, cabaret, muziek en comedy.

 

Lees meer

Nieuw in de collectie: de snij- en serveerplanken van dagelijkse kost

Vanaf eind februari 2018 verrijken we ons aanbod met de snij- en serveerplanken van Dagelijkse Kost. Deze planken zijn vervaardigd uit duurzaam, natuurlijk acaciahout en hebben een hip, uniek design.

Bekijk een sneak peak van de collectie.

 

Lees meer

Je bedrijfsevent, familiefeest of privéparty in dépot ieper?

Dat kan! Want alles kan in Dépot Ieper. We zijn niet alleen een bar, restaurant en shop, maar ook een unieke nieuwe locatie voor feestjes en events. Met privébar!

 

Lees meer

Blurring, zei je?

Dépot in Ieper omarmt voor het eerst in West-Vlaanderen deze verrassende combinatie.

 

Lees meer