Elke laatste zondag van de maand: cultuur cocktail in dépot ieper

Elke laatste zondag van de maand: cultuur cocktail in dépot ieper

Om een lekkere en geslaagde cocktail te maken, heb je meerdere ingrediënten nodig. Samen vormen die dan een smakelijk geheel. Met deze gedachte voor ogen besloot vzw ri4vos een Cultuur Cocktail samen te stellen met de elementen woord, cabaret, muziek en comedy. De logische plaats om een cocktail aan te bieden is een sfeervolle horecazaak.

Dépot Ieper leent zich hiervoor perfect met haar ruime en toch knusse bovenzaal. Aangezien we de Cultuur Cocktail graag als een soort afsluiter willen serveren, opteert vzw ri4vos om elke laatste zondag van maart tot juni een avondje genieten aan te bieden.

Deze evenementen liggen al vast. Aanvang telkens om 19.30 uur:

Depot Ieper

Slechts 10 euro toegang

De vier avonden van Cultuur Cocktail worden telkens aangeboden tegen een uiterst zachte prijs van 10 euro. Elke avond staat een andere cocktail in the picture die tegen een sterk verminderde prijs aangeboden wordt. Wie iets eerder komt, kan al zijn honger stillen met een aangepaste themamaaltijd. Kortom, lekker eten, lekker drinken en een snuifje cultuur: als dat geen garantie is op een heerlijk avondje uit met de vrienden.

Een overzicht van al onze events vind je op www.depotieper.be/nl/events

Depot Ieper